WIE BEN IK

Ik lijk wel een beetje dronken op de foto, maar wellicht zit er ook zomaar wodka door mijn koffie. Mezelf niet helemaal serieus nemen en doordeweeks een wijntje bij het werk moet gewoon kunnen. Je bent immers je eigen baas, ongeacht of je voor een werknemer werkt of niet.

Ik ben dus ambitieuze ochtendfreak die elke ochtend met een glimlach opstaat. Voor 95% van de tijd is dat ook zo. Maar ik kan soms ook wel een ochtendhumeur hebben hoor. Zo zijn wij als mens. Maar het toelaten van emoties brengt je verder dan ooit.

Geboren en getogen in Leeuwarden (1991),verhuisde ik naar Groningen, Utrecht, Kopenhagen en uiteindelijk belandde ik in Amsterdam, waar ik inmiddels drie jaar woon.
Ik wilde altijd reizen, nieuwe dingen ontdekken en op zoek gaan naar wat ik het liefste doe. Dat werd vrij snel duidelijk: ik wilde me fit voelen en gelukkig zijn. En mijn gevoel zei me steeds meer dat ik daarnaast niets liever wilde dan succesvol zijn. Succesvol in de zin van dat ik mensen beweeg, mensen verander en ze iets meegeef, waardoor zij zichzelf ook fitter, gelukkiger en daardoor ook succesvoller voelen.

In 2014 begon ik daarom met een blog genaamd Dear Good Morning. Ik stond elke morgen om 07.00 uur in de gym en dat maakte me zo fit en gelukkig, dat ik bedacht dat ik daar iets mee wilde doen. Ik gaf bootcamps aan collega’s, gaf presentaties over gezonde voeding en vooral vertelde ik al mijn persoonlijke verhalen.

Inmiddels groeide mijn blog en social mediakanalen zo hard dat ik in 2016 fulltime kon gaan werken voor en aan mijn passie. Ik nam ontslag als producer en stortte me volledig op bloggen, video’s maken en mijn volgers ontmoeten.

Loopbaan

In 2014 studeerde ik af als Kunstmanager aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ik was toen inmiddels ook al een halfjaar aan het werk bij Endemol Shine Nederland. Ik werkte voor diverse RTL4 en RTL5 televisieprogramma’s.

Na een korte onderbreking in mijn loopbaan (ik ging een tijdje in Kopenhagen wonen), had ik een aantal mooie uitdagingen als event- en projectmanager. In 2015 ging ik aan de slag als Content Creator bij Changing Life, waarna ik in 2016 ontslag nam om fulltime voor mijn eigen blog te gaan.

Inmiddels bereik ik +100.000 mensen dagelijks met mijn enthousiasme voor een fitte, gelukkige en succesvolle ochtend.
Sinds 2017 ben ik fulltime blogger en neem soms klussen aan als Creative Producer bij o.a. Endemol Shine Beyond.

Wat ik wil bereiken

Ik wil mijn visie op het nut van een energieke ochtend overbrengen op zoveel mogelijk mensen. Vanuit mijn enthousiasme voor een actieve vroege ochtend wil ik jou overtuigen om je leven naar een 2.0 versie te brengen. Door simpelweg een uur eerder op te staan, kun je al zoveel meer bereiken in je leven.

Gosh, ik wil nog zoveel. Een applicatie, een Dear Good Morning spel, meer e-books, een echt boek, een retreat organiseren. In 2017 boekte ik al één succes: mijn eigen scheurkalender. Deze was binnen no time uitverkocht.

Advertenties