WAT IK DOE

Alle thema’s die te maken hebben met fitter, gelukkiger en succesvoller worden buig ik om in activiteiten die jou in korte tijd veranderingen laat aanbrengen in je huidige leven, werk of emotie. Mijn focus ligt natuurlijk op het benutten van de uren in de ochtend.

Spreker

Het is mogelijk om mij als (gast)spreker uit te nodigen op je (eigen) event. Door middel van een presentatie en mijn persoonlijke verhaal vertel ik wat mij heeft gebracht naar het moment dat ik van mijn hobby kon switchen naar een fulltime beroep.

Ik vertel je op welke manieren je simpel fitter, gelukkiger en succesvoller kunt worden.
Vooral de persoonlijke touch en het enthousiasme voor alles wat ik doe zal het hoofdthema zijn.

College 

Een aantal keer per jaar geef ik college’s over het maken van een blog, een vlog of over hoe je social media kanalen kunt inzetten voor het bereiken van je doelgroep. Op welke manieren je jezelf online kunt profileren om te bereiken wat je wilt bereiken.
De colleges worden gegeven op elk gewenst niveau.

Workshops

Niets is leuker dan meteen aan het werk te gaan. Een brainstormsessie waarin we op een groot vel papier gaan uitwerken hoe je je leven met simpele handelingen kunt aanpassen om nog fitter, gelukkiger en succesvoller te worden. Met trainingen hoe je van je leven een (nieuwe) versie 2.0 kunt maken.
In deze trainingen/workshops gaan we aan de slag met veel papier, kleur en bewegingen.

Trainingen 

Liever tijdens de lunch of na het werk aan de slag met een workout? Geen probleem. Voor kleine of grote groepen kun je me inhuren om een workout te geven. Maar weet wel dat ik streng ben en dat ik wil dat je alles uit die training haalt. 😉
Trainingen kunnen zowel indoor als outdoor gegeven worden. We schuiven zo de stoelen aan de kant en gaan aan de slag.

Teambuilding

Wanneer je toe bent aan een nieuwe vibe in het team, is het handig om te kijken naar ieders persoonlijke behoefte. Tijdens een teambuildingsessie starten we met een korte workout, waardoor iedereen even al zijn lasten en frustraties van zich af kan schudden. Daarna gaan we aan de slag met een presentatie, een brainstormsessie en wat korte oefeningen. Dit kan alleen maar slagen als de samenwerking in het team optimaal is. Aan het einde van de sessie kijk je weer met een frisse blik naar het team en kijken de teamleden weer allemaal dezelfde kant op.

Influencer marketing

Als “oude rot in het vak” weet ik als geen ander hoe je online je bedrijf of merk goed kan positioneren. Met mijn team kan ik u ondersteunen op het gebied van social media, of u op weg helpen omtrent het organiseren van een influencer event.

Advertenties