juliette-leufke-154599

DGM ONTBIJT EVENT

Op 9 oktober 2016 werd alweer het derde Dear Good Morning Ontbijt Event georganiseerd, een ochtend die vooral in het teken stond van Fun! Omdat de eerste twee Events een groot succes waren en de tickets enorm snel waren uitverkocht, wilden we het dit keer groter aanpakken. Groter, meer tickets en een goed gevulde goodiebag inclusief prijzen.

Check hier de aftermovie.

Om er een extra unieke dag van te maken hadden we een boot geregeld en hebben we met alle meiden die er waren een heerlijke ochtend op de Amsterdamse grachten gevaren. Hier hebben we met zijn allen genoten van een uitgebreid ontbijt en een bingo met enorm veel prijzen. Aan het einde van de dag kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Om deze dag tot zo een groot succes te maken zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met bedrijven en merken die passen bij Dear Good Morning en het event. De partners voor het ontbijtevent waren de volgende: Body&Fitshop, VitaminwellBbrood, Abbot Kinney’sMyMuesliLandmarkt, JustNutsSens barLittleBlackBook, Oto MassageRidiculousy Good SnacksFitness ExpoYogi&Yousef dadels, BitesweLove, BioBites, Aspire drink, Clif BarPerry SportRederij de Nederlanden. Voor ons was het hierbij vooral van belang dat er een goede match was tussen beide partijen en daarbij hebben we op een creatieve manier gekeken naar wat we voor elkaar konden betekenen. Uiteindelijk hebben we met al deze verschillende partners een mooie overeenkomst weten te sluiten, waar beide partijen erg blij mee waren!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s